Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Академици на МАНУ“

Бришење на "Борис_Е.Патон.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на JuTa поради: No source specified since 12 May 2020.
(Бришење на "Борис_Е.Патон.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на JuTa поради: No source specified since 12 May 2020.)
 
|30.
|[[Борис Патон]] (почесен член)
|
|[[File:Борис Е.Патон.jpg|100п|Борис Патон]]
|[[металургија]]