Разлика помеѓу преработките на „Вуелта а Еспања 2013 - етапа 1 до етапа 11“

с
Јазична исправка, replaced: Родригез → Родригес (9) using AWB
с (Јазична исправка, replaced: Родригез → Родригес (9) using AWB)
|-
| 7
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 12"
|-
| 3
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 3"
|-
| 9
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 19"
|-
| 10
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 1' 03"
|-
| 3
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 4"
|-
| 6
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 56"
|-
| 5
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 1' 02"
|-
| 5
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 1' 40"
|-
| 5
| {{атлетзнаме|[[Хоаким РодригезРодригес]]|ШПА}}
| {{ct|KAT|2013}}
| align="right"| + 2' 33"