Разлика помеѓу преработките на „Македонски телекомуникации“

Бришење на "Telek-1-Makedonski-telekomunikacii.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Gbawden поради: per [[:c:Commons:Deletion request
(Бришење на "Telek-1-Makedonski-telekomunikacii.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Gbawden поради: per [[:c:Commons:Deletion request)
 
 
На 1 мај 2008 година, АД Македонски телекомуникации официјално станаа дел од групацијата „Дојче Телеком“ (или групацијата „[[Маѓар Телеком]]“), со прифаќање на новиот „Т“ бренд. Од овој датум, компанијата работи како правен субјект под името „Македонски Телеком“, [[акционерско друштво]] за електронски комуникации – Скопје или под скратениот назив, Македонски Телеком АД – Скопје. Со имплементацијата на „Т“ брендот, што ги покривало двата посебни бренда ''T-Home'' и ''T- Mobile'', „Македонски Телеком“ го презел корпоративниот идентитет и [[дизајн]] на групацијата „Дојче Телеком“.
 
[[Податотека:Telek-1-Makedonski-telekomunikacii.jpg|мини|Компанија АД Македонски телекомуникации во [[Скопје]]]]
<br />