Разлика помеѓу преработките на „Крсте Петков Мисирков“

→‎Галерија: поправки
(→‎Галерија: илустрирање)
(→‎Галерија: поправки)
Податотека:Molba do Petrogradskiot Univerzitet.jpg|Молба на Мисирков до Петроградскиот универзитет
Слика:Misirkov Notes on South Slavic Philology and History.jpg|Предговор кон статијата „Белешки кон јужнославјанска филологија и историја“
Слика:Questionnaire_Krastyo_Misirkov,.jpg|Прашалник на Мисирков, пратеник од Бугарската национална партија во Собранието на МолдавијаБесарабија од 1917 година.
</gallery>
</center>
3.654

уредувања