Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки натпревари/Потребни статии/евиденција/Varelov Ivan“

Создадена страница со: {{:ВП:УНЗ1|Varelov Ivan}} {{:ВП:УНС1||||||}} {{:ВП:УНК1}}
(Создадена страница со: {{:ВП:УНЗ1|Varelov Ivan}} {{:ВП:УНС1||||||}} {{:ВП:УНК1}})
(нема разлика)