Отвори го главното мени

Промени

Одземени 75 бајти ,  пред 13 години
* Датуми на поколот (поезија, 1996)
 
[[Категорија: Македонци|Садикарио Аврам]]
[[Категорија: Македонски писатели|Садикарио Аврам]]
[[Категорија: Македонска литература|Садикарио Аврам]]