Разлика помеѓу преработките на „Марија Апостолова Николовска“

==Литература==
{{reflist|
<ref name='сооВлада'>{{cite news|url=https://www.vlada.mk/node/14676|title=Универзитетски весник|publisher=Влада на република Македонија|date=15 мај2018|accessdate=6 април 2020}}</ref>
 
<ref name='уСкопје'>{{cite news|url=http://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/vesnik/177.pdf|title=Универзитетски весник|publisher=Универзитет „Св. Кирил и Методиј“|date=април 2016|accessdate=6 април 2020}}</ref>
 
<ref name='мизрахи'>{{cite news|url=https://a1on.mk/macedoniamakedonija/mizrahi-ja-naznachi-sovetnichkata-na-gruevski-za-shef-na-kabinet/|title=Мизрахи ја назначи советничката на Груевски за шеф на кабинет|publisher=А1он|date=26 јануари 2020|accessdate=6 април 2020}}</ref>
 
<ref name='VMROkampVideo'>{{cite news|url=https://www.youtube.com/watch?v=aLZPKhpdAY0&feature=youtu.be|title=Марија Апостолова, докторант на Филозофски, просек 10 - Еден од 100-те најдобри студенти во Македонија кои се приклучија во ВМРО-ДПМНЕ|publisher=ВМРО-ДПМНЕ|date=12 јуни 2019|accessdate=6 април 2020}}</ref>