Разлика помеѓу преработките на „Марија Апостолова Николовска“

нема опис на уредувањето
(Создадена страница со: '''Марија Апостолова Николовска''' (родена: '''Марија Апостолова''')<ref name='VMROkampVideo'/> е док...)
 
<ref name='ЗЗ_влада'>{{cite news|url=https://vlada.mk/sites/default/files/dokumenti/kpvrm/pregled_na_vraboteni_vo_kpvrm_-_06.09.2019.pdf|title=Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија (PDF доумент)|date=6 сепктември 2019|accessdate=6 април 2020}}</ref>
 
<ref name='СД'>{{cite news|url=http://arhiva.strumiсadenes.mk/eli-panova-e-izbrana-za-clena-na-izvrsniot-komitet-na-uz/|title=Ели Панова е избрана за член на Извршниот комитет на Унија на жени на ВМРО ДПМНЕ|date=18 јануари 2018|accessdate=6 април 2020}}</ref>
 
<ref name='мтсп'>{{cite news|url=http://mtsp.gov.mk/content/word/dokumenti/Dokumenti%202020/2_Spisok%20kontakti%202020.doc|title=ЛИСТА НА КОНТАКТИ СО ЛИЦА ВРАБОТЕНИ ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА|date=јануари 2020|accessdate=6 април 2020|publisher=МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА}}</ref>