Разлика помеѓу преработките на „Марија Апостолова Николовска“

Создадена страница со: '''Марија Апостолова Николовска''' (родена: '''Марија Апостолова''')<ref name='VMROkampVideo'/> е док...
(Создадена страница со: '''Марија Апостолова Николовска''' (родена: '''Марија Апостолова''')<ref name='VMROkampVideo'/> е док...)
(нема разлика)