Разлика помеѓу преработките на „Пандемија на коронавирус во Македонија“

нема опис на уредувањето
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
| recovery_cases = 17
| deaths = 11
| confirmed_cases = 428430<ref>{{нмс |url=https://covid19.mk/ |title=Информации во живо за коронавирусот во Македонија|website=covid19.mk}}</ref><ref>{{нмс|url=https://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0Dd9MY7njiNtDkPpPt8R2SeD4pW_6TO12axwKrT4CcegckY4P4Ezt43f4#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5|title=Состојбена карта на коронавирусот во Македонија во живо|website=gdi.net}}</ref>
| total_ili =
| website = [http://zdravstvo.gov.mk/korona-virus/ zdravstvo.gov.mk/korona-virus/]
138

уредувања