Разлика помеѓу преработките на „Скуминов синдром“

Додадени 472 бајти ,  пред 9 месеци
(→‎Надворешни врски: поправки, обновување)
(→‎Надворешни врски: дополнување)
 
== Надворешни врски ==
* [http://kult-zdor.ru/?page_id=906 Скуминов синдром] - World Organization of Culture of Health
* [https://wikimonde.com/article/Syndrome_de_Skoumine Syndrome de Skoumine]
* [http://genex.ua/site/page.php?lang=RU&id_part=148&id_word=85&bp=4 Скуминов синдром] - Genex
* [https://archive.ph/o0Aks Синдром Скумина]
* [https://kids.kiddle.co/Victor_Skumin#Skumin_syndrome Скуминов синдром] - kids.kiddle.co
* [http://gomkd.org/post/2011719099-sindrom-skumina.shtml Скуминов синдром] - gomkd.org
* [https://wikimonde.com/article/Syndrome_de_Skoumine SyndromeСкуминов de Skoumineсиндром] - wikimonde.com
* [https://archive.ph/o0Aks СиндромСкуминов Скуминасиндром] - archive.ph
 
== Видео ==
29

уредувања