Разлика помеѓу преработките на „Лилија Чолакова Дервишова“

Создадена страница со: '''Лилија Чолакова Дервишова''' (може да се најде како: '''Лилјана Чолакова Дервишова''',...
(Создадена страница со: '''Лилија Чолакова Дервишова''' (може да се најде како: '''Лилјана Чолакова Дервишова''',...)
(нема разлика)