Пандемија на коронавирус во Македонија: Разлика помеѓу преработките

dodadeni zemji na poteklo
(Поправка)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
(dodadeni zemji na poteklo)
| причина = [[COVID-19]]
| прв_случај = [[Скопје]]
| потекло = {{ITA}}<br/>{{ESP}}<br/>{{NED}}<br/>{{ENG}}<br/>{{SUI}}
| датапочеток = 26 февруари 2020<br/>
| датакрај = ''во тек''
1

уредување