Разлика помеѓу преработките на „Пандемија на коронавирус во Македонија“

Поправка
с (вкупниот број на случаи е 31)
Ознака: Изворно уредување 2017
(Поправка)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
| излекувани = 1
| мртви = 0
| случаеви = 3148
| вебсајт = https://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5
| Status Map =
143

уредувања