Разлика помеѓу преработките на „Пандемија на коронавирус во Македонија“

с
вкупниот број на случаи е 31
с (вкупниот број на случаи е 31)
Ознака: Изворно уредување 2017
| излекувани = 1
| мртви = 0
| случаеви = 3231
| вебсајт = https://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5
| Status Map =