Разлика помеѓу преработките на „Мрежна архитектура“

(Создадено преведувајќи ја страницата „Network architecture“)
 
 
 
* [http://www.bls.gov/ooh/computer-and-information-technology/computer-network-architects.htm Архитекти] со [http://www.bls.gov/ooh/computer-and-information-technology/computer-network-architects.htm компјутерска мрежа] при Министерството за труд на САД
 
{{информатика}}
 
 
[[Категорија:Комуникациско инженерство]]
[[Категорија:Мрежна архитектура]]