Разлика помеѓу преработките на „КК Струмица“

Нема измена во големината ,  пред 1 година
|align="center"| ||Миле Георгиев|| || ||align="center"|18||{{МКД}}|| align="center"|2019||''Младински состав''
|-
|align="center"| ||Илија Пелтековски|| || ||align="center"|1718||{{МКД}}|| align="center"|2019||''Младински состав''
|-
|align="center"| ||Влатко Вучков|| || ||align="center"|16||{{МКД}}|| align="center"|2020||''Младински состав''
| ||Мартин Георгиев|| || ||align="center"|16||{{МКД}}|| align="center"|2019||''Младински состав''
|-
| ||Божидар Николов|| || ||align="center"|1718||{{МКД}}|| align="center"|2019||''Младински состав''
|-
|align="center"| ||Драган Абрашев<sup>1</sup>|| || ||align="center"|19||{{МКД}}|| align="center"|2016||''Младински состав''