Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки викенди 2020“

=== Метеорологија ===
[[Податотека:Noto Emoji Oreo 1f326.svg|170п|десно|Уредувачки викенд „Метеорологија“]]
Во периодот од 15-16 февруари 2020 година ќее се одржиодржан уредувачки викенд на тема „Метеорологија“.
 
==== Материјали ====
За создавање или подобрување на статиите поврзани со метеорологијата можеможело да се користат другите јазични изданија на Википедија, дигитализирани и други материјали.
 
* од Википедија на англиски јазик:
| [[Корисник:Инокентиј|Инокентиј]]
|{{подреден список| [[Планинска клима]] (П)}}
|-
| 4
|
|
|-
| 5
|
|
|-
| 6
|
|
|-
| 7
|
|
|-
| 8
|
|
|-
| 9
|
|
|-
| 10
|
|
|}