Разлика помеѓу преработките на „Христијан Тодоровски-Карпош“

нема опис на уредувањето
==Литература==
* „Народни херои од Македонија“, Наша книга, Скопје, 1973, стр. 375-379
* [https://kok.memoryoftheworld.org/Stanoje%20Filipovic/Hristijan%20Todorovski%20_%20zivotni%20put%20i%20revolucionarno%20delo%20(918)/Hristijan%20Todorovski%20_%20zivotni%20put%20i%20revol%20-%20Stanoje%20Filipovic.pdf Stanoje Filipović, "Hristijan Todorovski: Životni put i revolucionarno delo", 1978]
 
{{Народни херои на Македонија}}
5.998

уредувања