Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

 
{{Ок}} {{одговор|Виолетова}} Иако секоја страна останува на своите мислења, поради засилена загриженост за поимот (за што се немаше претстава претходно) најавувам дека настапувам кон враќање на „лозинка“, со напомена дека ќе бидат потребни десетина дена до две недели за истото да стане видливо (така работи МедијаВики). --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 22:10, 8 февруари 2020 (CET)
:{{одговор|Bjankuloski06}} И јас ќе помагам, отворив сметка таму. Поздрав - [[User:Виолетова|Виолетова]] <small>([[User talk:Виолетова|разговор]])</small> 23:00, 8 февруари 2020 (CET)
 
== Шаблон или предлошка? ==