Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

нема опис на уредувањето
:::{{одговор|Виолетова}} Жане, измената е направена на [https://translatewiki.net/ преведувачкото вики], каде што Бојан патем ги преведува сите додатоци и прозорци со известувања кои ни се појавуваат при уредувањето. Таа измена може да ја направи секој и не постои некоја посебна алатка со којашто Бојан располага и ја злоупотребил (ова нема врска со бирократските права и овластувања на Википедија на македонски јазик). Работата е што останатите не сме активни на тој проект и јас лично (не знам за другите) не би се снашол да ги најдам страниците каде што треба да се менува.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 18:32, 7 февруари 2020 (CET)
::::Кире, знам дека е преведувачка алатка, не е бирократска, но ако не го врати уредувањето самиот, ќе треба да побараме помош. - [[User:Виолетова|Виолетова]] <small>([[User talk:Виолетова|разговор]])</small> 19:30, 7 февруари 2020 (CET)
:{{одговор|Виолетова}} Јас погоре веќе реков дека сум спремен да го вратам ако се реши така, без оглед на тоа дали се согласувам со изнесените аргументи. Лично се согласувам со изнесеното од Кирил, но ако се смета дека треба да се врати, ќе го вратам. Не ми беше идејата да наложам нешто по секоја цена. Патем, имајте предвид дека промените се спроведуваат еднаш на десетина до петнаесет дена или така нешто; јас ќе соопштам кога ќе ја направам од своја страна. Но прво треба да знам дали има согласност за враќање. {{одговор|Ehrlich91}} {{одговор|Kiril Simeonovski}} --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 22:06, 7 февруари 2020 (CET)