Предлошка:Начела и напатствија: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
|group6 = Напатствија за класификација
|list6 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Потстраници|Потстраници]]{{·w}} [[Википедија:Категории, списоци и навигационипрегледнички шаблоникутии|Категории, списоци и навигационипрегледнички шаблоникутии]]{{·w}} [[Википедија:Списоци|Списоци]]{{·w}} [[Википедија:Категоризација|Категоризација]]{{·w}} [[Википедија:Шаблонски именскиИменски простор за предлошки|ШаблонскиИмен. именскипрост. просторза предлошки]]{{nowrap end}}
 
|group7 = Напатствија за содржина