Разлика помеѓу преработките на „Фактори на производство“

Нема измена во големината ,  пред 1 година
нема опис на уредувањето
 
 
Трудот, т.е. човечките ресурси, значи трошење на физичката и умствената способност а на луѓето во производството на најразлични добра и услуги. Притоа луѓето имаат различни квалификации, знаења, умеења, стекнати преку образованието и практучнатапрактичната работа.
 
 
Анонимен корисник