Разлика помеѓу преработките на „Слободан Селениќ“

(дополнување)
* Награда „Меша Селимовиќ“, 1989 година;
* Награда на Народната библиотека на Србија, 1995 година;
* ПостхумнаПосмртна награда за сценарио за филм ''Убиство со предумисла'', 1996 година.
 
== Наводи ==