Разлика помеѓу преработките на „Воена криза во Персискиот Залив од 2019 година“

Идеологист ја премести страницата Воена криза во Персискиот Залив од 2019 година на Иранско-американски конфронтации од 2019 година: Промена на името на статијата бидејќи терминот „иранско-американска конфронтација“ се користи повеќе во македонските медиуми
(Идеологист ја премести страницата Воена криза во Персискиот Залив од 2019 година на Иранско-американски конфронтации од 2019 година: Промена на името на статијата бидејќи терминот „иранско-американска конфронтација“ се користи повеќе во македонските медиуми)
Ознака: Ново пренасочување
 
(нема разлика)