Разлика помеѓу преработките на „Иранско-американски конфронтации од 2019 година“

с
Идеологист ја премести страницата Воена криза во Персискиот Залив од 2019 година на Иранско-американски конфронтации од 2019 година: Промена на името на статијата бидејќи терминот „иранско-американска конфронтација“ се користи повеќе во македонските медиуми
с (изменета категоризација)
с (Идеологист ја премести страницата Воена криза во Персискиот Залив од 2019 година на Иранско-американски конфронтации од 2019 година: Промена на името на статијата бидејќи терминот „иранско-американска конфронтација“ се користи повеќе во македонските медиуми)