Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Бројност на војска/doc“

Создадена страница со: {{documentation subpage}} A template for creating a table row describing the number of troops in a country's armed forces. ===Usage=== <pre>{{Number of...
(Создадена страница со: {{documentation subpage}} A template for creating a table row describing the number of troops in a country's armed forces. ===Usage=== <pre>{{Number of...)
(нема разлика)