Отвори го главното мени

Промени

| colspan="4" |1980.-те
|-
| 1980. || [[Време, води (филм)|Време, води ]] || Поп Трифиле (као Ненад Милосављевикј)
|-
| 1980. || [[Двојка (филм)|Двојка]] ТВ филм || Симон