Отвори го главното мени

Промени

'''(0/0/0); Закажано да заврши во 11:59 ч. на [[20 ноември]] [[2019]] г. (CET)'''
=== За ===
# {{за}}--Тиверополник 14:29, 13 ноември 2019 (CET)
 
=== Против ===
=== Воздржан ===