Разлика помеѓу преработките на „Саша Богдановиќ“

 
== Контроверзи ==
На 13 октомври Саша Богдановиќ во емисијата „НОВА Студио“ која ја води новинарката Билјана Секуловска на интернет порталот „Нова“ заедно со ективистката од [[Ана Чоловиќ - Лешоска]] од невладината организиацијја „[[Еко свест]]“ дискутираат на тема „Како да се намали загадувањето во Општина Центар“, но и за тоа како општината да се справува со глобалното загревање. Инвервјуто во голема мерка се сведува, во најголема мерка, на решавање на паркирањето на Орце Николов (каде што живее активистката) и на тоа дека со отстранување на употребата на јаглен и дрва за огрев од околу осумдесетина семејства ќе се влијае врз загадувањето.<ref name=новатв/> Инаку, најголемиот дел од загадувањето во Општина Центар, како што подоцна се вели во интрвјуто, е од моторните возила кои поминуваат низ општината, а не живеат таму.<ref name=новатв/>
 
== Наводи ==