Лагадина (општина): Разлика помеѓу преработките

с
[проверена преработка][проверена преработка]
::* село [[Хаџи Маала]] (Πέντε Βρύσες, Пенде Врисес) (757 жители)
::* село [[Џами Маала (Лагадинско)|Џами Маала]] (Πολυδένδρι, Полидендри) (507 жители)
 
На територијата на општинската единица се наоѓа и напуштеното село [[Хламур]] (Фламури), кое е целосно иселено во 1961 г.
 
=== Општинска единица Гвоздово ===