FlavrSavr

Нема измена во големината ,  пред 1 година
с
Заштитена „Корисник:FlavrSavr“ ([Уредување=Допуштај само автопотврдени корисници] (бесконечно) [Преместување=Допуштај само автопотврдени корисници] (бесконечно))
с (Отповикани уредувањата на 92.53.54.42 (разговор), враќајќи на последната преработка на FlavrSavr)
Ознака: Отповикување
с (Заштитена „Корисник:FlavrSavr“ ([Уредување=Допуштај само автопотврдени корисници] (бесконечно) [Преместување=Допуштај само автопотврдени корисници] (бесконечно)))