Разлика помеѓу преработките на „Стадион Ѓорче Петров“

с
нема опис на уредувањето
с
капацитет = 3.000 |
локација = [[Скопje]], [[Република Македонија|Македонија]]||
сопственик = [[ФК Треска|ФК Македонија Ѓорче Петров 1932]]|
подлога = Трева |
оператор = |
}}
 
'''Стадионот Ѓорче Петров''' е стадион кој се наоѓа во [[Скопje]], [[Република Македонија]]. Моментално на нeго настапува екипата на [[ФК Треска|ФК Македонија Ѓорче Петров 1932]]. Стадионот има капацитет од 3.000 седишта.
 
{{DEFAULTSORT:Ѓорче Петров}}
[[Категорија:ФК Македонија Ѓорче Петров]]
[[Категорија:ФК Треска]]
[[Категорија:Фудбалски стадиони во Македонија]]
[[Категорија:Спортски зданија во Скопје]]