Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Св. Кирил и Методиј““

Одбиена последната промена (од MiranIseini) и ја поврати преработката 3821927 на Ehrlich91
(Република Северна Македонија на место Република Македонија)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
(Одбиена последната промена (од MiranIseini) и ја поврати преработката 3821927 на Ehrlich91)
|faculty = 23
|city = [[Скопје]]
|country = [[Република Северна Македонија]]
|campus =
|students = 36.700