Разлика помеѓу преработките на „Градови во Македонија“

(Одбиена последната промена (од 46.217.121.141) и ја поврати преработката 3812732 на Ehrlich91)
| 14.561
| [[Албанци]] (10.768)
[[Македонци]] (1.054)
|73,9
7,24
| [[албански]] (11.510)
[[Македонски јазик|македонски]] (1.950)
|79
13,4
|[[Исламска Верска Заедница на Македонија|ислам]] (13.763)
|94,5