Разлика помеѓу преработките на „Список на епизоди од „Македонски народни приказни“ (стар серијал)“

|-
|Иван Каровски
|4243
|-
|Стојна Костовска
|25
|-
|[[Џемаил Максут]]
|Снежана Киселичка
|2224
|-
|Виктор Иванов
|2223
|-
|Снежана Киселичка
|[[Џемаил Максут]]
|2221
|-
|Светлана Кировска – Герасимова
|-
|[[Јоана Поповска]]
|12
|-
|Симона Филиповска
|11
|-
|10
|-
|Јасмина Поповска
|Симона Филиповска
|910
|-
|[[Васил Шишков]]
|8
|-
|Јасмина Поповска
|7
|-
|[[Петре Арсовски|Петар Арсовски]]