Разлика помеѓу преработките на „Список на епизоди од „Македонски народни приказни“ (стар серијал)“

нема опис на уредувањето
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
|-
|[[Ѓорѓи Колозов]]
|193194
|-
|[[Шенка Колозова]]
|185186
|-
|[[Гоце Тодоровски]]
|133134
|-
|[[Лазар Бараков]]
|-
|[[Ванчо Петрушевски]]
|129130
|-
|[[Гоце Влахов]]