Разлика помеѓу преработките на „Ешли Јанг“

Одземени 705 бајти ,  пред 1 година
с
 
== Хронологија на репрезентативните настапи ==
{{Репрезентативни настапи|{{fb|ENG}}}}
{{Cronopar|16-11-2007|Виена|{{fb-rt|AUT}}|0|1|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{subon|46}}}}
{{Cronopar|6-2-2008|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|2|1|{{fb|CHE}}SUI|-|Пријателска|13={{subon|87}}}}
{{Cronopar|1-6-2008|Порт оф Спејн|{{fb-rt|TTO}}|0|3|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{subon|57}}}}
{{Cronopar|19-11-2008|Берлин|{{fb-rt|GER}}|1|2|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{subon|77}}}}
{{Cronopar|10-6-2009|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|6|0|{{fb|AND}}|-|Квалификации за Светско првенство|2010|13={{subon|46}}}}
{{Cronopar|12-8-2009|Амстердам|{{fb-rt|NLD}}NED|2|2|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{suboff|68}}}}
{{Cronopar|14-11-2009|Доха|{{fb-rt|BRA}}|1|0|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{subon|87}}}}
{{Cronopar|11-8-2010|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|2|1|{{fb|HUN}}|-|Пријателска|13={{subon|46}}}}
{{Cronopar|3-9-2010|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|4|0|{{fb|BUL}}|-|Квалификации за Евро|2012|13={{subon|87}}}}
{{Cronopar|12-10-2010|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|0|0|{{fb|MNE}}|-|Квалификации за Евро|2012|13={{yel|60}} {{suboff|74}}}}
{{Cronopar|17-11-2010|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|1|2|{{fb|FRA}}|-|Пријателска|13={{subon|46}}}}
{{Cronopar|9-2-2011|Копенхаген|{{fb-rt|DNK}}DEN|1|2|{{fb|ENG}}|'''1''|Пријателска|13={{subon|46}}}}
{{Cronopar|26-3-2011|Кардиф|{{fb-rt|WAL}}|0|2|{{fb|ENG}}|-|Квалификации за Евро|2012|13={{suboff|81}}}}
{{Cronopar|29-3-2011|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|1|1|{{fb|GHA}}|-|Пријателска}}
{{Cronopar|4-6-2011|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|2|2|{{fb|CHE}}SUI|'''1''|Квалификации за Евро|2012|13={{subon|46}}}}
{{Cronopar|2-9-2011|Софија|{{fb-rt|BUL}}|0|3|{{fb|ENG}}|-|Квалификации за Евро|2012|13={{subon|62}}}}
{{Cronopar|6-9-2011|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|1|0|{{fb|WAL}}|'''1''|Квалификации за Евро|2012}}
{{Cronopar|7-10-2011|Подгорица|{{fb-rt|MNE}}|2|2|{{fb|ENG}}|'''1''|Квалификации за Евро|2012|13={{suboff|60}}}}
{{Cronopar|29-2-2012|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|2|3|{{fb|NLD}}NED|'''1''|Пријателска}}
{{Cronopar|26-5-2012|Осло|{{fb-rt|NOR}}|0|1|{{fb|ENG}}|'''1''|Пријателска|13={{suboff|73}}}}
{{Cronopar|2-6-2012|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|1|0|{{fb|BEL}}|-|Пријателска|13={{suboff|66}}}}
{{Cronopar|11-6-2012|Донецк|{{fb-rt|FRA}}|1|1|{{fb|ENG}}|-|Евро|2012|Прва фаза}}
{{Cronopar|15-6-2012|Киев|{{fb-rt|SWE}}|2|3|{{fb|ENG}}|-|Евро|2012|Прва фаза}}
{{Cronopar|19-6-2012|Донецк|{{fb-rt|ENG}}|1|0|{{fb|UKR}}|-|Евро|2012|Прва фаза}}
{{Cronopar|24-6-2012|Киев|{{fb-rt|ENG}}|0|0|{{fb|ITA}}|-|Евро|2012|Четвртфинале|dts|2 - 4}}
{{Cronopar|15-8-2012|Берн|{{fb-rt|ITA}}|1|2|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{suboff|62}}}}
{{Cronopar|14-11-2012|Солна|{{fb-rt|SWE}}|4|2|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{suboff|61}}}}
{{Cronopar|22-3-2013|Серавале|{{fb-rt|SMR}}|0|8|{{fb|ENG}}|'''1''|Квалификации за Светско првенство|2014}}
{{Cronopar|26-3-2013|Подгорица|{{fb-rt|MNE}}|1|1|{{fb|ENG}}|-|Квалификации за Светско првенство|2014|13={{subon|76}}}}
{{Cronopar|10-9-2013|Киев|{{fb-rt|UKR}}|0|0|{{fb|ENG}}|-|Квалификации за Светско првенство|2014|13={{subon|68}}}}
{{Cronopar|14-11-2017|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|0|0|{{fb|BRA}}|-|Пријателска|13={{subon|81}}}}
{{Cronopar|23-3-2018|Амстердам|{{fb-rt|NLD}}NED|0|1|{{fb|ENG}}|-|Пријателска|13={{subon|71}}}}
{{Cronopar|27-3-2018|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|1|1|{{fb|ITA}}|-|Пријателска|13={{yel|83}}}}
{{Cronopar|2-6-2018|Лондон|{{fb-rt|ENG}}|2|1|{{fb|NGA}}|-|Пријателска|13={{suboff|68}}}}
{{Cronopar|18-6-2018|Волгоград|{{fb-rt|TUN}}|1|2|{{fb|ENG}}|-|Светско првенство|2018|Прва фаза|15=[[Светско првенство во фудбал 2018 - група Г#Тунис - Англија|дет.]]}}
{{Cronopar|24-6-2018|Нижни Новгород|{{fb-rt|ENG}}|6|1|{{fb|PAN}}|-|Светско првенство|2018|Прва фаза|15=[[Светско првенство во фудбал 2018 - група Г#Англија - Панама|дет.]]}}
{{Cronopar|3-7-2018|Москва|{{fb-rt|COL}}|1|1|{{fb|ENG}}|-|Светско првенство|2018|Осминафинале|dts|3 - 4|13={{suboff|102}}|15=[[Светско првенство во фудбал 2018 - нокаут фаза#Колумбија – Англија|дет.]]}}
{{Cronopar|7-7-2018|Самара|{{fb-rt|SWE}}|0|2|{{fb|ENG}}|-|Светско првенство|2018|Четвртфинале|15=[[Светско првенство во фудбал 2018 - нокаут фаза#Шведска – Англија|дет.]]}}
{{Cronopar|11-7-2018|Москва|{{fb-rt|HRV}}|2|1|{{fb|ENG}}|-|Светско првенство|2018|Полуфинале|dts|13={{suboff|91}}|15=[[Светско првенство во фудбал 2018 - нокаут фаза#Хрватска – Англија|дет.]]}}
{{Cronofin|39|7}}