Разлика помеѓу преработките на „Анита Ангеловска-Бежоска“

поправки
(поправки)
==Приватен живот==
 
Ангеловска-Бежоска е сопруга и мајка на три деца – Петар, Софија и Надја<ref>Ангеловска-Бежоска: Создавањето подобри услови за остварување на правата на жените носи значајни придобивки за општеството http://nbrm.mk/ns-newsarticle-intervju-na-guvernerkata-na-narodnata-banka-na-republika-severna-makedonija-d-r-anita-angelovska-bezoska-za-internet-portalot-24-info.nspx/</ref>.
 
==Наводи==