Разлика помеѓу преработките на „Анита Ангеловска-Бежоска“

#1Lib1Ref
(#1Lib1Ref)
(#1Lib1Ref)
==Приватен живот==
 
Ангеловска-Бежоска е сопруга и мајка на три деца – Петар, Софија и Надја<ref>24info.mk/%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b6%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%be%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%be/</ref>.
 
==Наводи==