Разлика помеѓу преработките на „Сисак“

Одземени 18 бајти ,  пред 2 години
Бришење на "Sisak_collage.png", беше избришана од Заедничката ризница од страна на JuTa поради: Dw no source since 2 August 2019.
(Бришење на "Sisak_collage.png", беше избришана од Заедничката ризница од страна на JuTa поради: Dw no source since 2 August 2019.)
|motto =
<!-- images and maps ----------->
|image_skyline = Sisak collage.png
|imagesize =
|image_caption = Лево најгоре:Тврдината Сисак и реката Купа, најгоре десно:Гимназијата во Сисак, средно лево:Споменик на Антум Густав Матос, средно десно:Голема куќа и катедрала во Сисак, долу лево:Холандска куќа, долу десно:Сисачката рафинерија