Комисија за односи со верските заедници и религиозни групи: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
[непроверена преработка][непроверена преработка]
Нема опис на уредувањето
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Нема опис на уредувањето
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Ред 17:
| superseding =
| jurisdiction = Самостоен државен орган на [[Влада на Република Македонија|Владата на РМ]]
| headquarters =Ул.Бихаќка, Булбр.02 ГоцеПалата ДелчевЕмануел бб,Чучков Влез 1 зградакат на2 МРТВ [[Скопје]], {{МКД}}
| employees = 15<ref>{{нмс| title= Извештај за следењето на примената на начелото на соодветна и правична застапеност за 2015 година| url= http://ombudsman.mk/upload/d/spz-2015-Mk.pdf | publisher= Народен правобранител на Република Македонија | date= јуни, 2016 | accessdate=2017-03-11}}</ref> (2015)
| budget = 13,130 милиони MKD<ref>{{нмс| title= Буџет на Република Македонија за 2018 година| url= https://www.finance.gov.mk/mk/node/4105 | publisher= Министерство за финансии на Република Македонија | accessdate=2018-11-22}}</ref> (2018)
Анонимен корисник