Разлика помеѓу преработките на „Комисија за односи со верските заедници и религиозни групи“

нема опис на уредувањето
с
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
}}
 
'''Комисија за односи со верските заедници и религиозни групи''' ('''КОВЗРГ''') — само­сто­­ен орган на државната управа, надлежен за односите помеѓу верските заедници и ре­­ли­гиозните групи и државата. Комисијата ја следи работата на 26 цркви, верски заедници и религиоз­ни гру­пи во Република Македонија. Сегашен директор е [[ВалентинаДаријан Божиновска]]Сотировски. ЦенталатаИнституцијата се наоѓа во [[Скопје]].
 
== Основна цел и организациона структура ==
Анонимен корисник