Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Претседатели на МОК“

с
нема опис на уредувањето
с
[[Пјер де Кубертен]]&nbsp;<small>(1896&ndash;1925)</small>&nbsp;|
[[Годфроа де Блонеј]]&nbsp;<small>(1916&ndash;1919)</small>&nbsp;|
[[Анри де БаилетБаје-Латур]]&nbsp;<small>(1925&ndash;1942)</small>&nbsp;|
[[Зигфрид Едстром]]&nbsp;<small>(1942&ndash;1952)</small>&nbsp;|
[[Ејвори Брендиџ]]&nbsp;<small>(1952&ndash;1972)</small>&nbsp;|
[[Мајкл Морис, 3-от Барон Киланин|Лорд&nbsp;Киланин]]&nbsp;<small>(1972&ndash;1980)</small>&nbsp;|
[[Хуан Антонио Самаранч]]&nbsp;<small>(1980&ndash;2001)</small>&nbsp;|
[[Жак Рог]]&nbsp;<small>(2001&ndash;2013</small>)</small>&nbsp;|