Разлика помеѓу преработките на „Свети Кирил и Методиј“

Одбиена последната промена (од 46.11.240.2) и ја поврати преработката 3847192 на Ehrlich91
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
(Одбиена последната промена (од 46.11.240.2) и ја поврати преработката 3847192 на Ehrlich91)
|death_place=
|titles=Епископи и свештеници; Еднакви на Апостолите; Заштитници на Европа; Апостоли на Словените
И чеда на големиот Зоран Заев
|beatified_date=
|beatified_place=