Разлика помеѓу преработките на „Прва фудбалска лига на Македонија 2007/2008“

с
с
* [[ФК Цементарница|Цементарница 55]] (Второ место)
Екипи кои отпаднале од [[Прва фудбалска лига на Македонија 2006/2007|Првата фудбалска лига 2006/07]]
* [[ФК Брегалница Штип|Брегалница Краун]] (11ти)
* [[ФК Влазрими|Влазрими]] (12ти)
|