Разлика помеѓу преработките на „Јенс Дебишер“

Додадени 5.273 бајти ,  пред 1 година
нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
:[[Податотека:MaillotBélgica.PNG|20п]] Национален друмски првак (2014)
:[[Дварс дор Вландерен]] (2016)
| updated = 2816 јануаријуни 2019
}}
 
;2019
: 5. [[Голема океанска друмска трка „Кедел Еванс“ 2019|Голема океанска друмска трка „Кедел Еванс“]]
: 9. Нокере Курсе
: 10. [[Гент-Вевелгем 2019|Гент-Вевелгем]]
{{palmares end}}
 
|[[Вуелта а Еспања 2017|СО]]
|—
|}
 
=== Распоред на резултатите на класиците ===
 
{| class="wikitable"
! scope="col" colspan=10 align=center|'''Распоред на резултатите на монументите'''
|-
! Монумент
! scope="col" |2011
! scope="col" |2012
! scope="col" |2013
! scope="col" |2014
! scope="col" |2015
! scope="col" |2016
! scope="col" |2017
! scope="col" |2018
! scope="col" |2019
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;" |[[Милано-Санремо ]]
| —
| —
| —
| —
| —
| [[Милано-Санремо 2016|35]]
| [[Милано-Санремо 2017|132]]
| [[Милано-Санремо 2018|22]]
| —
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;" |[[Трка околу Фландрија]]
| —
| [[Трка околу Фландрија 2012|70]]
| [[Трка околу Фландрија 2013|27]]
| [[Трка околу Фландрија 2014|СО]]
| [[Трка околу Фландрија 2015|25]]
| —
| [[Трка околу Фландрија 2017|СО]]
| [[Трка околу Фландрија 2018|61]]
|
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;" |[[Париз-Рубе]]
| [[Париз-Рубе 2011|СО]]
| [[Париз-Рубе 2012|СО]]
| [[Париз-Рубе 2013|СО]]
| [[Париз-Рубе 2014|75]]
| style="background:#ddf;" |[[Париз-Рубе 2015|9]]
| —
| [[Париз-Рубе 2017|78]]
| style="background:#ddf;" |[[Париз-Рубе 2018|10]]
|
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;" |[[Лиеж-Бастоњ-Лиеж]]
| —
| —
| —
| —
| —
| —
| —
| —
|
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;" |[[Џиро ди Ломбардија]]
| —
| —
| —
| —
| —
| —
| —
| —
|
|-
! scope="col" colspan=10 align=center|'''Распоред на резултатите на класиците'''
|-
! Класик
! scope="col" |2011
! scope="col" |2012
! scope="col" |2013
! scope="col" |2014
! scope="col" |2015
! scope="col" |2016
! scope="col" |2017
! scope="col" |2018
! scope="col" |2019
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Омлоп Хет Ниусблад]]
| —
| [[Омлоп Хет Ниусблад 2012|47]]
| [[Омлоп Хет Ниусблад 2013|100]]
| [[Омлоп Хет Ниусблад 2014|58]]
| [[Омлоп Хет Ниусблад 2015|12]]
| style="background:#ddf;" |[[Омлоп Хет Ниусблад 2016|6]]
| [[Омлоп Хет Ниусблад 2017|СО]]
| —
| [[Омлоп Хет Ниусблад 2019|72]]
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Курне-Брисел-Курне]]
| —
| [[Курне-Брисел-Курне 2012|115]]
| —
| [[Курне-Брисел-Курне 2014|55]]
| style="background:#ddf;" |[[Курне-Брисел-Курне 2015|7]]
| [[Курне-Брисел-Курне 2016|20]]
| —
| [[Курне-Брисел-Курне 2018|15]]
| [[Курне-Брисел-Курне 2019|15]]
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Е3 Харелбеке]]
| [[Е3 Прејс Вландерен 2011|105]]
| [[Е3 Харелбеке 2012|СО]]
| [[Е3 Харелбеке 2013|81]]
| [[Е3 Харелбеке 2014|СО]]
| —
| —
| —
| —
| —
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Гент-Вевелгем]]
| —
| —
| [[Гент-Вевелгем 2013|62]]
| [[Гент-Вевелгем 2014|122]]
| style="background:#ddf;" |[[Гент-Вевелгем 2015|5]]
| [[Гент-Вевелгем 2016|СО]]
| style="background:#ddf;" |[[Гент-Вевелгем 2017|7]]
| style="background:#ddf;" |[[Гент-Вевелгем 2018|5]]
| style="background:#ddf;" |[[Гент-Вевелгем 2019|10]]
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Дварс дор Вландерен]]
| —
| [[Дварс дор Вландерен 2012|24]]
| [[Дварс дор Вландерен 2013|СО]]
| style="background:#ddf;" |[[Дварс дор Вландерен 2014|6]]
| style="background:#ddf;" |[[Дварс дор Вландерен 2015|8]]
| style="background:gold" |[[Дварс дор Вландерен 2016|'''1''']]
| [[Дварс дор Вландерен 2017|78]]
| [[Дварс дор Вландерен 2018|СО]]
|
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;" |[[Схелдепрејс]]
| —
| [[Схелдепрејс 2012|78]]
| —
| —
| —
| —
| —
| style="background:#ddf;" |[[Схелдепрејс 2018|4]]
|
|- style="text-align:center;"
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Париз-Тур]]
| —
| [[Париз-Тур 2012|22]]
| [[Париз-Тур 2013|43]]
| style="background:#C9AE5D;"|[[Париз-Тур 2014|'''3''']]
| [[Париз-Тур 2015|94]]
| style="background:#ddf;" |[[Париз-Тур 2016|8]]
| [[Париз-Тур 2017|130]]
| [[Париз-Тур 2018|71]]
|
|}