Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Тековни настани“

 
==[[2019]]==
* 9.6.2019 — преку '''101.000''' статии на Википедија на македонски јазик.
* 27.4.2019 — преку '''100.000''' статии на Википедија на македонски јазик.
* 12.2.2019 — преку '''99.000''' статии на Википедија на македонски јазик.
409

уредувања