Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Гоце Делчев““

 
* [http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/ Официјална страница на Универзитетот „Гоце Делчев“]
* [http://eco.ugd.edu.mk/ Економски факултет - Штип]
* [http://inffi.ugd.edu.mk/ Факултет за информатика - Штип]
* [http://zem.ugd.edu.mk/ Земјоделски факултет - Штип]
* [http://frgp.ugd.edu.mk/ Факултет за природни и технички науки - Штип]
Анонимен корисник