Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Гоце Делчев““

# [[Факултет за природни и технички науки - Штип|Факултет за природни и технички науки]] – декан проф. [[Зоран Панов]]
# [[Земјоделски факултет - Штип|Земјоделски факултет]] – декан проф. д-р [[Илија Каров]]
# [[Факултет за информатика - Штип|Факултет за информатика]] – декан проф. д-р [[ВладоЦвета ГичевМартиновска]]
# [[Економски факултет Штип|Економски факултет]] – декан проф. д-р [[Ристо Фотов]]
# [[Правен факултет - Кочани|Правен факултет]] – декан проф. д-р [[Јован Ананиев]]
Анонимен корисник